Lukijat

torstai 1. maaliskuuta 2012

Max? Herrasmies? :o

Moro! Älkää antako otsikon hämmentää, en keksinyt muuta ;) Kyllä tämä tauko taitaa olla nyt lopullisesti ohi! Tai no, en oo ihan varma sittenkään ;) Toivotaanpoivotaan xD

Onko Max teistä ikinä ollut herrasmies? Mä en oikein tiedä... Joskus max on hurja etsivä ja joskus taas ihann tavallinen mutta nyt Ella väittää Maxin olleen herrasmies.. hmmm.. uskoisko? Kaipa sitä sitten pitää, kun Max on kuitenkin antanut kaikki (siis ulkovaatteet) vaatteensa  Ellalle ettei tälle tulisi kylmä kesämekossaan. Taitaa maxista herrasmiespuolikin löytyä xD Hyvä niin :) 

Mä en ole ollut oikein ahkera Eloisen kukan kanssa... Kastelin sitä kerran sateenkaari jutun kanssa mutta kun sitten piti odottaa 9 min niin lähin Panfusta. Tänään kastelin vasta toisen kerran. :O Toivottavasti te muut ootte kastelleen kukkaa sateenkaarilla ahkerasti niin kevät pääsee Panfuun :)  Ellan ja Maxin kukkanen on jo hyvässä kunnossa ja laitan mieluummin kuvan siitä kun omastani..  Kyllä se hienompi on uskokaa pois. Pitäisi varmaan mennä kastelemaan se oma kukka.. Menen kohta!

Tassuttain, Inkkulinne <3

PS. Tasokone toimii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ahaa, aiotko laittaa komman? Laita ihmeessä mutta älä loukkaa ketään äläkä kiroile tai muuta sellaista.

Kommenttiasi odotellen, Inkkuli