Lukijat

perjantai 31. elokuuta 2012

xDxDxD



Moooo!!!

Pumpattuun huoneeseen pääsee nyt :)) sieltä löytyi iso akvaario, jossa oli panda jumissa.. karmivaa :Z Tuumittiin vilma-leidin kanssa, että mitä se on siellä syönyt, mutta pääteltiin, että panda oli syönyt kalat, koska akvaariossa ei ollut kalaa xDDD Tässä on teille mahtavat havaintokuvat:



Tänään olin Vilma-leidin ja Sara_omg:n kanssa Panfussa :)) Oli kivaa XDD kOpsasin kuvat Vilma-leidin blogista (luvalla): 

en kommentoi

one direction on hyvä.

Ja sitten alan pölöttään jotain turhaa xD Jaajaa... No ainakin taso- ja yllärikone toimii. Pääsin vihdoin ja viimein 48 tasolle. Yllärikoneesta tuli tehosekotin :) 
   Meen huomenna Prinssin kanssa Vilma-leidille yöks :) Varautukaa sitten että en postaa tiistaihin mennessä.. Ei sitä koskaan tierä. xD Muttamutta nyt pitää lopettaa. Moikka! 

Tassut, Inkkuli <3

2 kommenttia:

  1. Oh! Oi niitä aikoja kun me siellä yöllä kikatettiin!!! ;)) Mut joo: kiva ku postasit taas pitkästä aikaa... =DD oon kipee nyt sä parhaillaan koulussa. Mä en oo oikein jaxanu postata ku en oo oikein löytänyt aihetta moiseen!! ;))) Joo no oon vähän typerä moiiiii

    VastaaPoista
  2. No hyvä ku tykkäät mut usko vielä: tulet pettymään!!!!!!!!

    VastaaPoista

Ahaa, aiotko laittaa komman? Laita ihmeessä mutta älä loukkaa ketään äläkä kiroile tai muuta sellaista.

Kommenttiasi odotellen, Inkkuli